Химичен пилинг

Химични пилинги за подмладяване на кожата и за заличаване на пигментни петна. Дълбок химически пилинг - EXODERM - LIFT - нехирургичен лифтинг на лицето за осем дни.

Извършва се с венозна анестезия. Едно денонощие пациента престоява със специални лепенки на лицето. На следващия ден се снемат лепенките и се поставя специална пудра, която остава до осмия ден. През този период не се мокри лицето, храненето е с течна храна. На осмия ден се снема маската. Кожата на лицето е червена. Маже се с мазен крем. Задължително се поставя слънцезащитен крем. До месец постепенно червеният цвят намалява. Границата между третираната и съседната кожа се заличава. През следващите месеци и години лицето видимо изглежда много подмладено. Кожата е мека, гладка и без петна и бръчки. Не се налага специално поддържане на кожата, освен слънцезащитен крем.

Среден по дълбочина пилинг - Weekend Peel, може да се прави на лицето и останалите части на тялото. Не е необходима анестезия. Паренето по време на процедурата е слабо. До 72 час не се мие третираната зона. Зачервяването е леко и отзвучава бързо. Ефекта е поразителен. Не е необходима специална поддръжка на третираната зона освен слънцезащитен крем.

Внимателно се запознайте с информираното съгласие, което ви дава допълнителна информация, относно процедурата и евентуалните рискове.