Кислородна мезотерапия

Кислородна мезотерапия с 98% чист кислород, хиалурон, мултивитамини и други.

Невероятна хидратация, свежест, блясък, лифтинг и антибръчки ефект. Кислородната мезотерапия е нов, революционен метод за допълнително насищане на кожата с чист кислород, В основата на метода стои въздействието на струя с 98% кислород, който се подава под налягане и е способен да прониква в дълбоките слоеве на кожата. Мощното насищане на тъканите с кислород, допринася за жизненост, тонус и гладкост на кожата. Страда ли кожата ни при недостиг на кислород?
До определена възраст когато кожата е още млада регенериращата функция на организма работи добре, но с напредване на възрастта, и под действието на околната среда настъпва в организма недостатъчно възобновяване на клетките, те не са снабдени с достатъчно кислород,намалява деленето на клетките,намалява колагенът,появяват се бръчки,цветни петна,кожата става суха.

Защо имаме нужда от кислород?

Епидермисът е най-активната част на кожата, особено подепидермалният слой,в който се произвежда меланин и където се осъществява процесът на регенерация на кожата.За да изпълнява добре тези функци,този слой има нужда от енергия – а такава може да му бъде предоставена именно от кислорода. 
Близо цяло десетилетие се провеждат научни изследвания за кислородната терапия,чиито резултати в крайна сметка бяха категоризирането на тази терапия като процедура за разкрасяване и довеждането и до широка употреба. Кислородната мезотерапия постига резултат без хирургическа намеса,това е безиглена ,безболезнена и неагресивна терапия.Инсрументът за инжектиране на кислород позволява безиглена и безболезнена процедура.Той вкарва 98% чист кислород,заедно с подходящ крем и активни съставки в дермалния слой на кожата и така подсигурява енергия на клетките.Спомага за засилване циркулацията и метаболизма, пречиства от токсичните емисии и забавя стареенето на кожата. 
Ефектът от кислородната мезотерапия е засилване скоростта на метаболизма на клетките, така че кислородът да бъде абсорбиран от тях и производство на нови здрави клетки.Хранителните вещества се усвояват от клетките,моментално кожата добива здрав вид,става гладка и блестяща.

ЕФЕКТА НА МЕЗОТЕРАПИЯТА ВЪРХУ КОЖАТА: 
Премахва мъртвите клетки,подобрява тена и избелва кожата. 
Балансира смесения тип кожа и я овлажнява. 
Активира клетките,премахва потъмнявания,заздравява кожата,тя става пропусклива и забавя процеса на стареене. 
Намалява микробите по кожата и по този начин предпазва от акне,редуцира акнето. 
Премахва фините бръчки и старческите петна. Усилва производството на колаген в кожата. 
Подсилва наранена кожа, след пилинг, лазер или други агресивни процедури,заздравява клетките и засилва усвояването им на хранителни вещества.