Увеличаване на устни

Естетична процедура с ефект настъпващ веднага и с поразителна промяна на лицето на индивида, особено наблюдаващо се при жени. Корекцията е в посока както на големина така и на форма, а в областта на горната устна се постига и заглаждане на фините старчески бръчки на горната устна. Извършва се амбулаторно с локална анестезия.

Оперативна процедура: Оперативна техника (пластика), с помощта на която с тъкани по съседство се увеличават устните чрез преместване на лигавица. Разрезите са минимални. Белега е минимален или липсва. Недостатък е, че увеличението не може да бъде много голямо.

Неоперативна процедура: Инжекционна техника, с която се постига корекция на големината и на формата на устните в нужния обем. Използват се както филъри така и собствени тъкани - мастни клетки. Непосредствено след процедурата се получава оток и лека хиперкорекция, които отзвучават след няколко дни. Недостатък на метода е, че ефекта не е траен и се налагат повторни интервенции след месеци.

Увеличаване на устните с импланти: Увеличаването се извършва с PERMALIP. При тази процедура ефекта се постига веднага с едно поставяне на импланта. Извършва се с местна анестезия. Няма опасност от спукване. Винаги може да се отстрани и да се подмени с друг размер.

Внимателно се запознайте с информираното съгласие, което ви дава допълнителна информация, относно процедурата и евентуалните рискове.